KroneWeb ApS

Processen fra A-z

Leveringstid på under 14 dage til udgivelse. Efter udgivelse nusser vi om de sidste detaljer i yderligere 14 dage, heraf konceptet 14+14 dage. Har du købt en eller flere startpakker, er vi med dig i over 3 måneder.

1. demo hjemmeside

Vi starter med at lave en fuld funktionsdygtig demo-hjemmeside på vores interne server. En typisk hjemmeside er din egen side i en 2.0 udgave. Du kan løbende følge med undervejs via linket til demo-hjemmesiden. Før vi går i gang, skal vi have din bekræftelse. Du modtager en faktura til betaling netto 7 dage.

2. Udgivelse inden 14 dage

Din hjemmeside er klar til flytning inden 14 dage. Vi modtager Ikke input før hjemmesiden er flyttet til dit eget domæne. Når siden er flyttet kan du komme med alle dine inputs, som vi løser en ting af gangen.

3. De sidste detaljer & rettelser

Vi arbejder yderligere 14 dage når siden er flyttet online. For at få de sidste detaljer på plads og få skudt dig ordenligt i gang. SEO Startpakken eller en Startpakke til Sociale medier eksekveres særskilt EFTER at hjemmesiden er udgivet og du er nu officielt i gang med ‘Den digitale kunderejse’.
Call Now Button
0