KroneWeb ApS

OPRET OPGAVE

Kvalitets content

Med en rød tråd igennem alt materiale og kampagner, skaber vi kvalitets indhold til deres hjemmeside og andre marketing platforme.
Tekster, fotos, video & grafisk materiale, skabt i god kvalitet, som skaber værdi til din hjemmeside, øger trafikken og fastholder dine besøgendes opmærksomhed.
Vi skriver unikke tekster til din hjemmeside, som fanger dine besøgende. Via en grundig gennemgang af din forretning, produkter, branche & konkurrenter. skaber vi værdifuld indhold til din hjemmeside med fokus på læsbarhed & budskab.
Vi tager unikke fotos til din virksomhed. Lad os skabe et professionelt førstehånds-indtryk med knivskarpe billeder af din facade, medarbejdere, faciliteter, udførte opgaver, bilflåden eller lign. Vi har udstyr til at lave super lækre intro- og præsentations videoer. En drone og en stabilisator til “indendørs drone-skud” & close-up i bevægelse.
I vores grafiske afdeling, skaber vi kampagner ud fra en grafisk identitet. F.eks. logo, maskot, illustrationer. Vi kan derudover bistå med design til tryksager, print & give-aways. Al materiale er i samme røde tråd som din nye hjemmeside og kan bruges som selvstændig branding-elementer.
Call Now Button