KroneWeb ApS

BESTIL

Content > Grafisk Design > Professionelt logo

Professionelt logo

Et logo, skaber brand identitet. Vi skaber et professionelt logo, du kan bruge hvor du vil. For lidt ekstra kan du få vectorisering med. Vi vectoriserer ikke dit logo du har i forvejen, den skaber vi først. Nogle logoer laver vi helt fra bunden, andre er kundens eget logo som vi har forbedret i kvalitet & udtryk.

Sort/hvid logo i Dine farver

Vi designer elegante og professionelle logoer med høj genkendelighed. Vores process tager udgangspunkt i virksomhedens branche og værdier, og vi skaber en identitet og brand, der matcher disse. Vores logoer skaber en “rød tråd”, som kan bruges i alt marketingmateriale og på virksomhedens andre platforme. Som erfarne logo-designere tager vi hensyn til alle faldgruber i forhold til farver og størrelser, for at sikre et perfekt resultat. Logoet kan bruges til alle formål.

Mere end bare et logo

Et professionelt logo giver et professionelt indtryk og signalerer, at din virksomhed er pålidelig og troværdig. Et godt logo er en vigtig del af din branding og hjælper med at skille dig ud fra konkurrenterne. Et godt logo er nemt at genkende og huske, hvilket kan hjælpe med at øge kundeloyaliteten. Et professionelt logo kan bruges på en række forskellige medier, herunder print, web, og sociale medier. Et godt logo har en længere levetid, hvilket betyder at det kan bruges i mange år. Et professionelt skaleret logo kan nemt skaleres op eller ned, uden at det går ud over kvaliteten. Et professionelt logo kan hjælpe med at øge synligheden af din virksomhed og gøre det nemmere at nå nye kunder.

Spørgsmål vedr. logoer

Hos Kroneweb tager vi Kr. 4.700,- for produktion af et helt nyt logo. Logoet kan bruges til de fleste formål.

Vi har en leveringstid på logoer, på ca. 14 dage. Samme tid som det tager at lave hjemmesiden. Vi er i løbende kontakt under produktion af logoer.

Der er mange steder at hente inspiration. Når vi laver logoer tager vi højde for branche, målgruppe og virksomhedens værdier.

Der er en række faldgrupper som du bør være opmærksom på når du laver et nyt logo, hvis logoet skal kunne bruges både digitalt og til tryk og print.

Vi kan også forbedre dit eksisterende logo. Enten ved at vectorisere logoet eller lave et nyt logo med inspiration i dit gamle logo.

Med en ny og moderne version af dit eksisterende logo, kan du give dit brand et frisk pust og øge din synlighed på markedet. Et professionelt designet logo kan hjælpe med at øge kundeloyaliteten og skille dig ud fra konkurrenterne. Vores erfarne designere arbejder med dig for at skræddersy en 2.0 version af dit nuværende logo, der reflekterer din virksomheds værdier og mål. Vi sørger for, at designet er fleksibelt og kan bruges på en række forskellige medier, herunder print, web, og sociale medier. Så hvis du vil give dit brand et professionelt touch og øge din synlighed på markedet, så er det nu tid til at få lavet en 2.0 version af dit eksisterende logo. Kontakt os i dag for at få et tilbud.

BLIV RINGET OP

Har du spørgsmål til produktion af et nyt logo til din virksomhed? Bliv ringet op og lad os tage en uforpligtende snak om dit fremtidige logo.

    Call Now Button