KroneWeb ApS

BESTIL

De 4 årshjul > Google ADS & Display

Sem Annoncering

Vi laver annoncering på Google, Sociale medier og landets største medier. Igennem Display annoncering med re-target, kan vi ramme en meget specifik målgruppe med betalt indhold.

Display annoncering

Ved at segmentere din målgruppe kan vi ramme en betemt arketype og dermed sprede et budskab til en bestemt målgruppe. Med Google Display netværk får du adgang til landets største medier og deres annonce pladser.

Google search ads

Dine organiske placeringer får et boost med trafik. Vi rammer meget specifikke søgeord og målretter kampagnerne til den arketype, med størst mulighed for konvertering. Vi administrerer jeres Adwords konto og opsætter kampagner.

Google shopping

Promover dit onlinelager, boost dine organiske placeringer og skab trafik til din side. Vi skaber kampagner ud fra dine produktdata (ikke søgeord) til at ramme en specifik målgruppe. Vi administrerer din Google Shopping konto så du får mest ud af dit annoncebudget.

Some annoncering

Ikke at forveksle med SOME Serviceaftale. SOME annoncering fungerer ligesom Display Annoncering, hvor vi målretter hver enkelt kampagne til et Keyword og en målgruppe som kampagnerne vises specifikt til, for at få mest udbytte af annoncebudgettet.
Call Now Button