KroneWeb ApS

OPRET OPGAVE

Hjemmeside > Ekstra funktioner

Ekstra funktioner

Udvid din wordpress hjemmeside

Ekstra funktioner til din WordPress hjemmeside. Få flere funktioner og udvid funktionaliteten på din hjemmeside. Med disse ekstra funktioner får din hjemmeside et super stærkt fundament. Der er næsten ingen grænser for hvordan WordPress kan udvides i forhold til funktionalitet. En hjemmeside med ubegrænsede muligheder. WordPress er Open-source og hvis der ikke allerede findes et WordPress plugin som kan tilpasses dine behov. Så kan vi selv udvikle et WordPress plugin som er skræddersyet til at matche dine behov. Herunder har vi samlet en række af de mest populære funktioner.

Youtube galleri til wordpress

Opsæt din Youtube kanal på din hjemmeside. Opret playlister og vis din playliste i en nem og overskuelig oversigt på din WordPress hjemmeside
Kr. 1400,-

Instagram Integration

Vi integrerer Instagram med din hjemmeside. Bemærk at det er dit eget ansvar, at have en aktiv Instagram profil hvor der løbende bør tilføjes billeder.
Kr. 1400,-

Ring mig op funktion

Effektiv Click-to-action funktion hvis der benyttes Google Adwords. Feltet indsættes på samtlige indgange hvor det giver mening.
Kr. 2400,-

Indbakke til formular

Med denne funktion behøver du ikke længere modtage henvendelser fra hjemmesiden på din email. Funktionen giver dig en indbakke direkte i kontrolpanelet på din hjemmeside, så du får et nemt overblik over alle henvendelser. Funktionen er perfekt til dig, der vil have en mere effektiv måde at håndtere henvendelser fra din hjemmeside.
Kr. 1400,-

Skræddersyet login

Gå all-in og design siden som man logger ind i backend med. Vi tilpasser siden samme udseende som siden, i stedet for WordPress Standard. Mulighed for ændring af URL. Det skaber et mere sammenhængende og professionelt udseende på tværs af din hjemmeside.
Kr. 1400,-

Pris Beregner

Udregn priser og sammensæt items. Kan sammensættes på et utal af måder. En del af CF7. Der kan opsættes lige så mange beregnere man ønsker. Så uanset om du har brug for en simpel prisberegner eller en mere kompleks løsning, kan du få det som du vil have det. Prisen er inkl. opsætning af 1 prisberegner.

Kr. 2400,- 

Ekstra høj sikkerhed

Vi installerer, opsætter og eksekverer en række sikkerhedsplugins som holder ubudne gæster ude og mindsker chancen for nedetid, nedbrud & hackere. Vi aktiverer desuden auto-updates på System, Tema og Plugins så hjemmesiden altid efterlever nyeste sikkerheds-standarder og eventuelle sikkerhedshuller bliver lukket.

Kr. 2400,-

Call Now Button