KroneWeb ApS

BESTIL

Hjemmeside > Leveringstid

Leveringstid

14 dages levering – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Derudover arbejder vi yderligere 14 dage efter udgivelsen med de sidste detaljer.
Vi sørger ikke bare for et nyt stabilt fundament – Vi skubber dig godt fra start og bruger gerne en dag ekstra for at ‘få prikken over iét med. Med vores koncept 14+14 dage er du sikret hurtig levering. Vi leverer altid inden 14 dage. Herefter hjælper vi dig godt fra start i en løbende proces. Med andre ord, vi er her for dig hele vejen!

BLIV RINGET OP

  Hurtig levering

  14+14 dage
  Vi benytter vores unikke koncept ”14+14 dage”. Ved levering af hjemmesider gør 14+14 dage at vi producerer hjemmesiden de første 14 dage, på vores interne server, som du har fuld adgang til at følge med i (Demoen). Når vi er klar, flytter vi hjemmesiden online på dit eget domæne og udgiver den! Derefter bruger vi yderligere 14 dage på at “finpudse” detaljer og rette evt. fejl og mangler imens siden er online.

  Løbende proces

  Når det gælder de sidste detaljer, så bliver det bare bedre når man ikke skal skynde sig med finde (på) dem. Derfor tilbyder vi muligheden for løbende process. Det betyder at vi arbejder lidt længere tid end 14 dage efter udgivelsen. Med den betingelse at det er i vores eget tempo og med den fordel at du få mere for pengene. Husk at det er din hjemmeside og du skal drive din egen hjemmeside selv.

  Deadline

  Ved større opgaver udarbejdes typisk en detaljeret projektplan med delmål & deadline. Større opgaver  eksekveres i en unik process, hvorimod ‘Iværksætter’ og ‘Pro’ følger en fastlagt procedure.

  Ad-hoc

  Vi tilbyder AD-HOC opgaver når det passer dig eller når uheldet opstår, udregn prisen og opret en opgave. AD-HOC funktionen kan benyttes gratis i 14+14 dages processen til at indsende dine inputs til den nye hjemmeside.

  Haste opgaver

  Skal du på messe i weekenden? Vi laver hasteopgaver og produktion af hjemmesider på rekordfart uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mest hensigtsmæssigt er ‘Iværksætter hjemmeside’ til akutte opgaver. Estimeret pris er +100% af det oprindelige fakturabeløb. Leveringstid efter aftale. Det er uden tvivl den proces vi anbefaler. BEMÆRK: I en løbende proces skal dine inputs stadig være os i hænde inden den officielle leveringsdato.
  Call Now Button