KroneWeb ApS

Hjemmeside > Leveringstid

Leveringstid (14+14 dage)

14 dages levering – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Derudover arbejder vi yderligere 14 dage efter udgivelsen med de sidste detaljer.
Vi ikke blot sikrer dig et nyt, stabilt fundament, men træder også i karakter ved at give dig et skub i den rette retning og investerer gerne en yderligere dag i at fuldende det sidste touch. Vores banebrydende koncept, “14+14 dage”, garanterer dig en hurtig og pålidelig levering, inden for en periode på blot 14 dage. Herefter vil vi stå ved din side og assistere dig i en løbende proces, således at du føler dig tryg og velinformeret hele vejen igennem. Med andre ord, vi er dedikerede til at hjælpe dig på din rejse til succes!

Unikt koncept med Fast procedure

Vi benytter vores unikke koncept ”14+14 dage”. Ved levering af hjemmesider gør 14+14 dage at vi producerer hjemmesiden de første 14 dage, på vores interne server, som du har fuld adgang til at følge med i (Demoen). Når vi er klar, flytter vi hjemmesiden online på dit eget domæne og udgiver den! Derefter bruger vi yderligere 14 dage på at “finpudse” detaljer og rette evt. fejl og mangler imens siden er online. Når det gælder de sidste detaljer, så bliver det bare bedre når man ikke skal skynde sig med finde (på) dem. Derfor tilbyder vi muligheden for løbende process. Det betyder at vi arbejder lidt længere tid end 14 dage efter udgivelsen. Med den betingelse at det er i vores eget tempo og med den fordel at du få mere for pengene. Husk at det er din hjemmeside og du skal drive din egen hjemmeside selv.
Call Now Button
0