KroneWeb ApS

BESTIL

Om > Om WordPress > Ekstra sikkerhed

Ekstra sikkerhed

Ekstra høj sikkerhed til WordPress hjemmesider
For at sikre dig selv fra ondsindede sjæle, der vil ødelægge din hjemmeside, kan du selv minimere risikoen ved at skifte din kode 2-3 årligt. Der er en reel risiko for at din side kan blive ødelagt, slettet eller den kan sprede malmware og virus. Det er ikke kun loginforsøg eller kommentar-spam, de forsøger sig med. Ekstra høj sikkerhed til WordPress. Vi har samlet en række plugins og sammensat en sikkerhedspakke til WordPress. Hæv sikkerheden på din WordPress hjemmeside med funktioner med som begrænser bots, hackere og andre ondsindede sjæle fra at komme ind og ødelægge din hjemmeside. Ikke bare med login-forsøg og kommentar-spam, som er i den uskyldige ende. Din side kan blive hacket, slettet eller i værste tilfælde være med til at sprede skadelige malm-ware & virus.

BLIV RINGET OP

Lad og tage en snak om WordPress sikkerhed og hvad du kan gøre for at forbedre din wordpress hjemmeside og undgå uønskede angreb.

  INGEN RPC

  Ved at lukke ned for alle APIér for fjernstyring, udelukker vi bots (og alle andre) fra f.eks. at forsøge at logge ind via apps og 3. parter.

  Danmark only

  Ved at udelukke alle udenlandske IP adresser udelukker vi simpelthen den største risiko for angreb.

  Skjul login

  Ved at skjule den normale login side og lave sin egen indgang med et dansk ord, mindsker du manuelle forsøg på at komme ind på siden.

  Begræns login

  Begrænsning af login-forsøg og udelukning (Timeout) efter X antal loginforsøg. (Kan sættes strengt hvis du har mange loginforsøg)

  Opdateringer

  • Opdatering af plugins, tema og system
  • Up-to-date på nye sikkerhedshuller & standarder
  • Aktivéring af Auto-updates
  • Gennemgang & oprydning af plugins
  • Vurdering af Plugin-udbyderes troværdighed

  ReCaptcha V2

  Du kender funktionen fra diverse sider hvor du skal klikke på “lyssignalet” ud af 9 billeder.

  Call Now Button