KroneWeb ApS

BESTIL

De 4 årshjul > Søgeoptimering > Yoast SEO

Yoast seo plugin

Yoast SEO plugin til WordPress er et plugin der hjælper din hjemmeside med at klare sig bedre i forhold til søgemaskiner som Google. Den hjælper også med forbedre dit indhold til højeste standard og generelt læsbarheden.
Et plugin der hjælper din hjemmeside med at klare sig bedre i forhold til søgemaskiner som Google. Den hjælper også med forbedre dit indhold til højeste standard og generelt læsbarheden.

Yoast SEO plugin til WordPress er Gratis. Det medfølger til alle hjemmesider fra KroneWeb.

Yoast SEO værktøjet hjælper dig med at lave metatags såsom titel og beskrivelse af de enkelte indgange. Desuden hjælper Yoast SEO dig med at overholde Googles standarder inden for indhold, såsom tekst og billeder.

Yoast SEO plugin er et af de plugin som godt kan tåle, at du aktiverer auto-opdatering funktionen. Det sikrer at du altid har den nyeste version af Yoast og dermed de nyeste Google Standarder.

Bemærk at Yoast SEO plugin ikke laver SEO arbejdet for dig. Men blot vejleder om, hvad der er det korrekte at gøre. Det er derfor ikke nok bare at have Yoast plugin installeret i forhold til at lave søgeoptimering på din WordPress hjemmeside.

Call Now Button