KroneWeb ApS

BESTIL

Samarbejde > Dataindsamling

Dataindsamling

Vi tilbyder Kun ‘Dataindsamling’ via Fullservice aftaler
Vi bruger data aktivt i din markedsføring, derfor er det med i alle Fullservice aftaler. Vi modtager og indsamler data fra relevante platforme og giver dig indblik med et nemt Dashboard som samler alle oplysninger på tværs af dine data-kilder.

Online markedsføring

Data er en meget vigtig del af din online markedsføring. Især i dag hvor der er begrænsninger på brug af 3. parts data. Derfor er 1. parts data som vi selv har indsamlet og råder over, en vigtig ingrediens i vores succesfulde resultater med effektiv marketing. Vi indsamler data med henblik på at målrette dine reklame-kampagner og samtidig får du et overblik over hvem din målgruppe og arketype er. Vi måler på hjemmesiden og indhenter data fra relevante platforme.
  • Data til målretning af Annoncer
  • Ram de rette personer, På det rette tidspunkt.
  • Hver Kampagne har sin egen målgruppe
  • Data til Re-Target marketing

Statistik via data-dashboard

Data fortæller os en masse om dine besøgende!
For at du kan få et overblik over effekten af vores tiltag, får du adgang til et Data-Dashboard som samler alle nødvendige informationer du kunne have brug for, og som giver svar på de fleste af dine spørgsmål. Vi bruger et væld af platforme for at tilgodese netop dine digitale efterspørgsler.

Dataprofiler til annoncering

Data fortæller os hvem vi skal målrette kampagner til!
Der er mange fordele ved at bruge dataindsamling og dataprofiler til marketing. Herunder har vi samlet en række eksempler på hvad data har af effekt. Kender du i virkeligheden din målgruppe og kender du i virkeligheden deres adfærd? Ved at bruge data, rammer vi den rigtige målgruppe. Det betyder at dit annonce-budget, formuleringer mv. der gik til en mindre købestærk målgruppe, nu går til en langt mere relevant målgruppe, som vi ved har den største sandsynlighed for at købe.

Annoncebudget

Data fortæller os hvor vi får mest får pengene!
Den data vi modtager bruger vi til at sammensætte og effektivt målrette jeres kampagner via Google Ads og Display Annoncering. Vi målretter nye kampagner til profiler som matcher den indsamlede data og dermed får vi maksimalt udbytte af dit annoncebudget.

Dataindsamling & målgrupper

Vi indsamler data, som vi benytter til at skabe “targets” & Arketyper. Altså persontyper eller større specifikke målgrupper som umiddelbart har en interesse. På den måde kan vi producere materiale & indhold som taler direkte til netop de personer. Data er meget mere end bare besøgstal og statistik. Vi indsamler nemlig ikke bare besøgstal. Tværtimod bruger vi data fra dine besøgende til at finde den mest relevante målgruppe. Data modtager vi via sporingsværktøjer fra bl.a. Google, Facebook, Linkedin – sammenholdt med den generelle adfærd der er på det enkelte Keyword kan vi ‘spore’ os ind på den mest relevante målgruppe eller Arketype hvis vi skal være meget målrettede. Vores A.I. værktøjer sørger konstant for at optimere kampagnerne og de specifikke målgrupper der er tilknyttet. Når først den besøgende har vist interesse, kan vi via Re-target annoncer, “Følge efter” vedkommende et godt stykke ud i fremtiden og dermed ikke bare præsentere interessante emner som frister. Vores A.I arbejder med denne data, på at optimere kampagnens effekt ud fra den besøgende adfærd – Som så kan bruges til at ramme flere personer med samme karaktertræk og interesser.
Call Now Button