KroneWeb ApS

OPRET OPGAVE

Samarbejde > Webmaster service

Webmaster service

En del af SEO- eller FULLSERVICE AFTALER
SEO & FULLSERVICE aftaler følger en fast timeplan. Har du behov for AD-HOC opgaver som vi skal løse for dig ud over søgeoptimeringen, har du 2 muligheder. Vi kan løse opgaven som en almindelig ad-hoc opgave faktureret som et engangsbeløb – eller vi tilbyder Webmasterservice igennem SEO- eller FULLSERVICE aftaler. Der medfølger IKKE webmaster med til Iværksætter (LILLE) Der medfølger 3 timer pr. måned til Standard (PRO) Der medfølger 5 timer pr. måned til Stor (360). Webmasterservice er IKKE et officielt produkt som kan købes. Webmasterservice er en del af SEO SERVICE og FULLSERVICE.

En del af seo- og fullservice

Webmasterservice er IKKE et officielt produkt som kan købes. Webmasterservice er en del af SEO SERVICE og FULLSERVICE. Webmasterservice til små ændringer på din hjemmeside, samt mindre opgaver som løbende dukker op – og som du vel og mærke ikke selv kan løse! I forbindelse med en Serviceaftale har vi allerede adgang til din hjemmeside og kender din hjemmeside særdeles godt. Vi kan derfor tilbyde servicen billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Brug for en webmaster?

Har du brug for hjælp til din WordPress hjemmeside eller Smartweb Webshop? Modtag priser på AD-HOC opgaver og mere information om hvordan du kommer i gang med at sende os opgaver.

Ad-hoc opgave

Engangsbeløb faktureret netto 7 dage. Få et uforpligtende tilbud til godkendelse. Hvis du har en WordPress hjemmeside fra KRONEWEB ApS har du allerede nem og direkte adgang til AD-HOC-funktionen via dit WordPress kontrolpanel. Med en Serviceaftale overgår Ad-hoc opgaver fra netto-afregning til rapporteringsark.

Call Now Button