Customer Service Chat
Hjemmeside > Hosting

Hosting

Hosting, domæner & emails bliver hurtigt et monster under sengen – Men husk, de findes ikke! Bliv herre i eget hus med en kombination af det bedste på markedet.
Med lidt simpel indblik i hvad ‘hosting’ er, får du meget mere, for meget mindre! Du starter med at købe et Webhotel hos en hosting-udbyder. Webhotellet er den ‘online plads’ som man ligger sine hjemmeside-filer på, altså et online-memorycard. Sammen med et Webhotel medfølger der typisk et domæne og mulighed for at opsætte e-mails i samme navn. Danske domæner registreres altid igennem DK-hostmaster. Du opdager det sjældent fordi det sker igennem hosting-udbyderen første år. Billigt, stabilt og ikke mindst sikker drift med minimal administration og intet teknisk ansvar. Nem vedligeholdelse via dansk kontrolpanel med hjælp fra dansk support.

Skal vi hjælpe dig?
Ring på telefon: 50 20 70 10

Webhotel

ALT I EN LØSNING
Et webhotel er det plads hvor alle dine filer af din hjemmeside ligger. Det er som et hjem for din hjemmeside, hvis domænet er adressen, så er webhotellet selve huset – “som adressen peger på”.

DOMÆNE

DK-HOSTMASTER

Domænet er adressen på din hjemmeside. Den URL som besøgende indtaster i browseren for at komme ind på din hjemmeside. F.eks. Kroneweb.dk

EMAIL

OPSÆTNING & HJÆLP
Du kan vælge at bruge email med alm. opsætning til f.eks. Outlook/webmail eller du kan vælge en DNS løsning til f.eks. Office365 eller Gmail.

VIGTIGT: Du skal selv tage backup

Hosting er 100% dit eget ansvar, vi gør det for dig hvis det er nødvendigt, men vi anbefaler at du gør det selv! 

Vi tilbyder begrænset support på hosting i form af vejledning og guides. KRONEWEB ApS har ikke ansvaret for hosting (Webhotel, domæne, emails, DNS etc.) Hosting udbydes af 3. part og enhver henvendelse vedr. hosting skal derfor rettes direkte til udbyderen. I forbindelse med flytning af ny hjemmeside, fraskriver KRONEWEB ApS sig ligeledes ethvert tab der måtte være af materiale eller af økonomisk karakter.

Call Now Button