Customer Service Chat

Karriere hos webbureau

Bliv en del af KroneWeb ApS, hvor du kan udleve dit potentiale og have det sjovt samtidig. Opdag en arbejdsplads, hvor du kan udfolde dit talent og have det sjovt på samme tid. Hos KroneWeb ApS er vi på udkig efter stjernetalenter, der vil være med til at sætte deres præg på branchen. Lige nu har vi en åben stilling som Account Manager i vores telemarketingafdeling, men vi har også en række andre spændende muligheder ledige i organisationen. Vi tror på, at en arbejdsplads, hvor man kan grine og have det sjovt, skaber en bedre arbejdskultur og bedre resultater. Derfor fokuserer vi på at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig både personligt og fagligt, mens de nyder deres arbejdsliv.
Vi leder efter karakter, holdning & pålidelighed.

EN KARRIERE MED MULIGHEDER

Som Content designer hos KroneWeb, kan du forsætte som SEO konsulent eller SEM konsulent. Som grafisk designer eller frontend er den typiske vej at gå som SoMe konsulent. Det er dog ikke kun i development du kan stige i graderne. Også som Account manager i vores callcenter, kan du stige i graderne og forsætte som Client manager eller Marketing manager. Begge all-round stillinger med tæt kontakt til vores faste kunder.

Job hos webbureau i Storkøbenhavn

Hos KroneWeb ApS tiltrækker og fastholder vi toptalenter inden for digital-branchen. Vi er altid på udkig efter dygtige og passionerede mennesker, der kan bringe deres unikke kreative færdigheder og erfaringer ind i vores team.
Lige nu søger vi særligt efter Account Managers til vores telemarketingafdeling, men vi har også en række andre spændende stillinger ledige i organisationen. Vores talentudvikling er en prioritet og vi sørger for, at alle vores medarbejdere har mulighed for at udvikle deres karriere hos os. Vi har mange forskellige karriereveje inden for vores organisation, så uanset dit erfaringsniveau eller fagområde, vil du kunne finde en stilling, der passer til dine ambitioner og digitale færdigheder. Foruden at søge efter nye talenter via jobannoncer og respektive jobkanaler, benytter vi også headhunting som en metode til at finde de bedste medarbejdere. Vi ønsker at sikre, at vi altid har det bedste team og de bedste muligheder for at servicere vores kunder og opnå vores mål. Så hvis du ønsker at blive en stjerne inden for din branche og ønsker at arbejde sammen med et dedikeret og passioneret team, så er KroneWeb ApS det perfekte sted for dig.

Job som WordPress ekspert (Job som WordPress udvikler)

Lorem Ipsum

Job som frontend udvikler / Mediegrafiker

Lorem Ipsum

Job som grafiker på et webbureau

Lorem Ipsum

Job som Content creator / Content manager

Lorem Ipsum

Job som account manager (Sælger/Kontaktperson)

Lorem Ipsum

Call Now Button