Customer Service Chat
Hjemmeside > Hosting > Webhotel

Webhotel

Et års gratis hosting med fri trafik. Ubegrænset email konti og daglig backup. Efterfølgende den laveste omkostning på markedet. Vi anbefaler en stabilt dansk udbyder med god support & hurtige servere.

Ring til Kenni på telefon: 50 20 70 10 hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til hosting.

Ny kunde hos one.com?

Du vil gerne oprette/flytte til den danske udbyder One.com. Vi opretter/flytter alt for dig, med dig som ejer, så du nemt kan komme i gang!

Allerede kunde hos one.com

Har du allerede et webhotel hos One.com? Så skal vi blot bruge oplysningerne til dit kontrolpanel hos One.com. Her skal vi have adgang til FTP/mediearkiv & PHP databasen. Vi kan nemt komme i gang hvis du allerede er kunde hos One.com

Anden udbyder

Ønsker du at benytte en anden hostingudbyder end One.com (f.eks. beholde dit eksisterende webhotel) skal dette aftales på forhånd. Det kræver adgang til FTP samt PHP/SQL Database. Det er som udgangspunkt ikke noget problem. Du skal dog være opmærksom på at VI ikke kan garantere opdateringer & stabilitet.

Backup og opsigelse

Det er dit eget ansvar at tage backup af gammelt materiale. Alle servere og webhoteller vil uden videre aftale blive slettet og nulstillet ved flytning når du køber et nyt webhotel og godkender flytningen. KRONEWEB ApS kan ikke drages til ansvar for tabt materiale i forbindelse med flytning af hjemmeside, webhotel, hosting, email, DNS records eller lign. Det er ligeledes kundens eget ansvar at opsige sit tidligere webhotel/hosting. Dette sker IKKE automatisk ved flytningen. Det anbefales at der efter endt flytning tages kontakt til tidligere udbyder for at bekræfte opsigelsen af tidligere aftale. Såfremt der stadig findes en bindingsperiode på den gamle aftale er det kundens eget ansvar at leve op til de forpligtelser der er knyttet hertil.
Call Now Button