Customer Service Chat
Om > Om WordPress > Opdateringer til WordPress

Opdateringer til WordPRess

Der er 3 typer opdateringer til WordPress som du skal holde øje med. I alle tilfælde kan disse, på det rette fundament, sættes til at AUTO-OPDATERE når der kommer nye udgaver. På den måde er du altid sikret et opdateret online univers.

1. Systemet (WordPress) skal opdateres med jævne mellem
2. Tema (Opdateres af udbyderen af temaet)
3. Plugins (Opdateres af den enkelte plugin-skaber)

Opdateringer til WordPRess CMS

Auto-opdatering kan gøres i de fleste tilfælde uden skade af hjemmesiden. En opdatering af systemet sikrer at standarder og sikkerhed altid er opdateret til nyeste metode. Derfor opdateres systemet forholdsvist ofte.

Opdatering af WP Tema

Alle WordPress hjemmesider indeholder som minimum et tema. Udover ens eget tema, skal et standard tema også installeres, i tilfælde af fejl, vil WordPress automatisk slå over på standard temaet, hvorfra man kan fejlsøge. Lad os opdatere din hjemmeside løbende – vi gør det hele for dig gennem en SEO aftale.

WordPress plugins

Alle plugins udgør en potentiel sikkerhedsrisiko, vi bruger kun kvalitets- og gennemprøvede plugins. Vi anbefaler at du har så få plugins som muligt og kun de mest nødvendige. Installerer du på egen hånd, er dette på eget ansvar.

Auto-opdateringer TIL WP

Med Auto-opdateringer forringer du muligheden for at fejlsøge hvis uheldet skulle være ude og et plugin laver problemer under en auto-opdatering. Vi anbefaler derfor at du kun benytter Auto-opdateringer såfremt du ved hvad du gør.
Call Now Button