KroneWeb ApS

Om KroneWeb ApS > Vores ansvar

Vores ansvar

At være en ansvarlig arbejdsplads betyder, at vi tager ansvar for vores handlinger og forholder os til deres konsekvenser for vores kunder, partnere og medarbejdere. Det betyder, at vi som virksomhed tager ansvar for vores sociale og miljømæssige impact og sørger for at vores handlinger er etisk forsvarlige. Det betyder også, at vi som virksomhed sørger for at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og at vi respekterer deres rettigheder og behandler dem med ærlighed og respekt. Det betyder endvidere, at vi som virksomhed sørger for at levere kvalitetsprodukter og service til vores kunder, og at vi behandler dem med respekt og ærlighed. Vi stræber efter at skabe langsigtede relationer med vores kunder baseret på tillid og ærlighed. Endelig betyder det, at vi som virksomhed sørger for at have et positivt impact på samfundet og vores omgivelser, og at vi tager ansvar for vores sociale og miljømæssige ansvar. Alt i alt, er at være en ansvarlig arbejdsplads, at tage ansvar for vores handlinger og sørge for at vores handlinger er etisk forsvarlige, med respekt for vores medarbejdere, kunder, partnere og samfundet.

Mission

Vi er ærlige og flittige – pålidelige! – og sådan vil vi være kendt som, over for kunder, medarbejdere og partnere. Vi tror på stabilitet i gennem en sund økonomi og bruger derfor ikke penge vi ikke har. Som arbejdsplads vil vi være vellidte og attraktive med velfærd og faciliteter for vores medarbejdere i fokus. Igennem grundig uddannelse formår vi at fastholde vores medarbejdere – Vores vigtigste ressource.

Vision

Vi skal ekspandere i vores eksisterende forretningsområder med fokus på online marketing aktiviteter. Vi fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, direkte oversat betyder det, at vi ikke har noget mål om at blive mange medarbejdere eller tage kunder ind som vi ikke kan bidrage positivt til i vækst & udvikling – Vi gør ikke noget bare for at blive store. Vi ansætter talenter som kan bidrage til den samlede vidensbase. Så vi i sidste ende står med et kompakt og talentfuld hold af specialister indenfor deres respektive fag.

Værdier

Vi skal være kendt for vores ordnede forhold og reelle hensigter. Vi ønsker oprigtigt at gøre en forskel. Det betyder blandt andet at vores medarbejdere behandles korrekt og der er fokus på at opretholde et inspirerende arbejdsmiljø. Vi skal altid leverer mere og bedre end forventet – Som minimum levere det bedste vi kan ved hver eneste opgave – med andre ord, forventes det af vores medarbejdere, at de gør sig umage og tager alle kunder & opgaver seriøst.
Call Now Button
0