KroneWeb ApS

Vores historie

Vi har skiftet navn et par gange, men vi er stadig de samme! I alle tilfælde stiftet, ejet og drevet af Kenni Vase Krogh, som også står ved roret til dagligt.

KroneWeb ApS

Et loyalt samarbejde som føles kongeligt
1. oktober 2022 skifter vi navn og slår dørene op for nyeste generation af vores bureau; KroneWeb ApS. Vi er (stadig) et grafisk webbureau med speciale i søgeoptimering og digital marketing. Med mere end 15 års praktisk erfaring, kan vi hjælpe med de fleste digitale discipliner og da vi er et lille intimt bureau, kan vi med kvalitet og ikke mindst på prisen konkurrere med de fleste cowboys derude.

Spacegruppen ApS

Lost in Space i 30 måneder
Efter en kort pause startes SpaceGruppen ApS i april 2020 med samme opskrift og på samme lokation på Høje-Taastrup station som tidligere og på 2 år vokser Spacegruppen med underafdelingerne Lost in Space og IntoSpace støt.

Mediehuset epro

JAN 2015 – DEC 2018 (Tilbage på Rugvænget 21)
Fra årsskiftet 2014/2015 er fokus næsten skiftet til kun at være professionelle WordPress hjemmesider og i forbindelse med at kontoret bliver flyttet til Høje-Taastrup skifter vi navn til Mediehuset ePro og går all-in på hjemmesider og søgeoptimering. Senere flytter vi til mere centrale lokaler på Høje-Taastrup Station.

123Design A/S

I 2010 skifter vi første gang navn i forbindelse med en kapitalforhøjelse.

123Design blev drevet med stort fokus på ecommerce. Som partner hos en af landets førende webshop udbydere blev 123Design leverandør & konverterings-optimist til mere end 500 danske webshops. Herunder opstart af mere end 100 helt ny-opstartede webshops.

WebAdept I/S

Professionelle hjemmesider siden 2007
Call Now Button
0