Customer Service Chat
Content > Grafisk Design

Grafisk design

Flotte grafiske illustrationer som styrker deres visuelle identitet.

Vi skaber en grafisk identitet, som kan bruges både online og som branding i den virkelige verden. En rød tråd som kan trækkes igennem alt dit materiale – om det er hjemmesiden, kontoret eller firmabilen. Vi sørger for den fulde designmanual.

Leveret i AI (EPS/SVG/PDF) Vector-skæring er nødvendigt til større tryksager også kaldet storformat print eller hvis det eksisterende logo, er i så dårlig kvalitet at det ikke kan bruges til nye online standarder. Alle logoer produceret af KRONEWEB ApS følger nogle standarder som gør at logoet er nemt at vector-skære. Har du et nuværende logo som du gerne vil have “genskabt som vector”, genskaber vi det som et professionelt logo inden vectorsering.

Vi opfinder og tegner en 2D figur som du kan bruge som “ansigt” i din markedsføring, ligesom vi gør. Vi kan endda finde den et navn. Ikoner eller små illustrationer i matchende udtryk. Perfekt til hjemmesiden og print dokumenter. Vi kan tegne næsten hvad som helst, udfordr os! Perfekt til hjemmesiden eller kataloger.

Træk den røde tråd med ud i det fysiske materiale. Suppler din online identitet med tryksager, print & give-aways. Print til Facader og facadeudsmykning. Tryksager til omdeling i lokalområdet. Give-aways til dine kunder på messen. Mulighederne er mange.

Animationsvideoer

Vi producerer unikke animationsvideoer in-house
Skab et unikt førstehånds-indtryk med en indbydende animationsvideo.
Call Now Button