Fotos & Video

4.400 kr.

Unikke og personlige fotos på hjemmesiden er ikke bare med til at skabe en stemning, men hele deres corporate identitet.
Vi tager billeder af medarbejdere, facade, faciliteter, autoflåde eller vi kommer ud på arbejdsopgave og tager en masse billeder – mulighederne er mange! Vi tager mange hundrede billeder ‘on location’ og når vi kommer hjem går vores grafikere alle fotos igennem og udvælger de bedste billeder og redigerer dem, så de matcher den røde tråd i det øvrige materiale.

Kategori: Tag:

Leveringstid

Vores standard leveringstid er 14+14 dage
Vi vil altid stræbe efter at levere din ordre så hurtigt som muligt, men da vores produkter og tjenester ofte kræver tid og omhyggelighed for at opnå den bedst mulige kvalitet, tager det sommetider lidt længere tid. Men vi forsikrer dig om, at vi vil arbejde hårdt for at sikre, at din ordre bliver færdig i tide og leveret til dig inden for de aftalte 14+14 dage. Hvis der opstår forsinkelser eller problemer undervejs, vil vi altid holde dig opdateret og informere dig om status for din ordre. Vi værdsætter vores kunders tålmodighed og tillid, og vil altid bestræbe os på at levere den bedst mulige service og kvalitet, når du bestiller hos os.

Hosting (Domæne & email)

Hosting udbyder (Du ejer alt selv)
Når du vælger at samarbejde med os, kan du være tryg ved, at vi sørger for en pålidelig og sikker hosting service, som opfylder dine behov og forventninger. Vi har mange års erfaring inden for hosting af hjemmesider gennem en pålidelig hosting udbyder, og vi har altid fokus på at levere den bedste ydeevne og pålidelighed til vores kunder. Vi tager os af alt det tekniske ved hosting, så du kan fokusere på at udvikle din online tilstedeværelse.