KroneWeb ApS

OPRET OPGAVE

KOM GODT FRA START

Sammensæt Deres nye webløsning efter behov
Vi har gjort det nemt for Dem, at sammensætte Deres nye webløsning. Med startpakker kan De sammensætte Deres hjemmeside efter behov og budget. Vi laver hjemmesider i alle størrelser. Alle webløsninger kan udvides løbende.
  • Ingen binding – Kun engangsbeløb
  • 3 måneders eksekvering
  • Skal bestilles inden 3 måneder fra udgivelsen af ny hjemmeside

STARTPAKKER

Køb en startpakke på søgeoptimering, sociale medier & nyhedsbrev sammen med din nye hjemmeside og brug vores service i 3 måneder, som en effektiv opstartshjælp eller for at se udbyttet, inden du endeligt beslutter dig for et længere samarbejde.
Fangende læsbare tekster, som ikke kun fanger og konverterer dine besøgende, men også øger den organiske trafik til din hjemmeside.
Med en SEO Startpakke booster vi deres nye hjemmeside via organisk trafik effektivitet og med maksimalt udbytte.
Kickstart din tilstedeværelse med relevante & faste opslag på de sociale medier med en skarp rød tråd, der matcher den visuelle identitet.
Email marketing med nøje udvalgte i blandt de bedst præsterende kampagner fra dine andre platforme og eksekverer effektivt til et loyalt publikum.

Ekstra funktioner

Udvid funktionaliteten på din nye WordPress hjemmeside med plugins tilpasset dine egne behov. Disse ekstra funktioner, får din hjemmeside et stærkere fundament. Der er næsten ingen grænser for hvordan din hjemmeside kan udvides i forhold til fuktionalitet, hvis der ikke findes et plugin til dine behov, kan vi selv udvikle et plugin til formålet.
Call Now Button